Előző 159. Európa-kupa (2. sorozat) Következő

Magyarország
  1:1  
(1:1)
Olaszország

Időpont: 1932.05.08. Helyszín: Budapest, Hungária út Térkép
Vezette: Hansen, Dán Nézőszám: 40000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Máriássy Lajos dr. 

Góllövők: Costantino/4 , Toldi (Tunigold) Géza /45

Cserék: nem volt csere

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Ez a találkozó volt a 2. Európa-kupa sorozat hatodik mérkőzése. Sáros, pocsolyákkal teli pályán került sor az összecsapásra.


Már megint micsoda kezdés! Az olaszok éppen csak támadtak és már vezettek is. De ettől kezdve nagy nyomás nehezedett a vendégek kapujára. Ennek ellenére úgy látszott mégis egygólos hátránnyal kell az öltözőbe vonulnunk. Azonban az utolsó percben is futott egy magyar támadás és ezt a kétségbe esett olasz védők, csak szabálytalanul tudták megállítani, ráadásul a 16-oson belül. 15 másodperc (!) volt hátra amikor Toldi  belőtte a büntetőt.
A második félidőben is rendszeresek voltak akcióink, de nem sikerült újra bevenni a kaput. Azonban a sors megadta a lehetőséget (és hozzá a megfelelő játékvezetőt is), hogy legyőzhessük a már "mumus" számba menő "azzurikat". A 73. percben ugyanis Allemandi kézzel ütötte el a kapu felé tartó labdát, a játékvezető pedig megítélte a 11-est. Ismét Toldi  futott a labdának, de ezúttal belelőtte Combiba. Róla viszont visszapattant a labda! Újabb lehetőség és ismét Toldi  előtt! Most mellé lőtte.


Tovább tartott az olaszok elleni nyeretlenségi sorozatunk. 
 
Előzmények
Válassz a listából