Előző 599. Mexikói "négyes-torna" Következő

Mexikó
  2:0  
(1:0)
Magyarország

Időpont: 1985.12.14. Helyszín: Toluca, Bombonera-stadion Térkép
Vezette: Edgardo Codesal, uruguayi Nézőszám: 35000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Mezey György dr. 

Góllövők: Hermosillo/12 , Boy/67

Cserék: Bognár György  -> Mészáros Ferenc  /46 , Kiprich József  -> Hajszán Gyula  /60 , Kovács Kálmán  -> Dajka László  /60 , Róth Antal  -> Balog Tibor  /79 , Negrete -> Dominguez /79

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Alig több mint egy éve Magyarországon láttuk vendégül a mexikói csapatot. Akkor nem viselkedtek illemtudóan, hiszen 2-0-ra győztek. Most mi sem akartunk "jó vendégek" lenni.
Mexikóban a világbajnokság helyszínén rendezett "négyes-torna" harmadik mérkőzése. Ez a találkozó egyben döntőnek is számított, hiszen ez a két csapat eddigi mindkét mérkőzését megnyerte.


A hazai csapat nagy iramot diktált és veszélyesen támadott. A pálya középső részén egyenrangú ellenfelek voltunk, de a kapunk előtt egyszerűen nem bírtunk velük. Még szerencsénk is volt, hogy csak két alkalommal sikerült a hálónkba találniuk. Sajnos, a védekezés mellet komolyabb ellentámadásokra már nem futotta a magyar válogatott erejéből.


Most sem bírtunk a mexikói csapattal, így a torna második helyén végeztünk (első Mexikó, harmadik a koreai, negyedik pedig az algériai csapat lett).
Arra jó alkalom volt ez a torna, hogy a hamarosan következő világbajnokság helyszínének klímáját és a környezetét megismerje a magyar válogatott. 
 
Előzmények
Válassz a listából