Előző 673. Válogatott találkozó, Kirin Kupa Következő

Amerikai Egyesült Államok
  0:0  
(0:0)
Magyarország

Időpont: 1993.03.10. Helyszín: ismeretlen
Vezette: Obota, japán Nézőszám: 8000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Jenei Imre 

Góllövők:

Cserék: Murray -> C. Jones /80 , Pisont István  -> Balog Tibor  /82 , Kiprich József  -> Nagy Tibor  /89 , Perez -> Moore /89

Kiállítások: Lőrincz Emil /37
Kommentár:

Két alkalommal találkoztak eddig a nemzeti válogatottak. Egyszer mi, egyszer az amerikai válogatott nyert 2-0 arányban. Most volt itt az alkalom döntésre vinni a dolgot.


Egészen szépen és jól kezdett a magyar csapat. De az eredményes játék, most sem ment nekünk. Már tíz perc sem volt hátra az első félidőből, amikor Lőrincz  leterítette a fejeléshez készülő Harbort. A legfurcsább, hogy az amerikai nem volt a kapura veszélyes helyzetben, hiszen az eset a felező vonalnál történt. A játékvezető habozás nélkül mutatta fel a piros lapot. A magyar csapat ettől kezdve tíz fővel játszott. Nem csak a létszám fogyatkozott azonban meg, hanem a játékkedv, a lelkesedés, az energia is. Ettől kezdve csak védekeztünk. De legalább ezt eredményesen tettük.


A harmadik USA elleni meccsen sajnos nem mi voltunk a jobbak. A döntetlennek tehát örülhettünk. Márcsak azért is, mert ezzel megnyertük a Kirin Kupát. 
 
Előzmények
Válassz a listából