Előző 619. Válogatott találkozó Következő

Magyarország
  1:0  
(0:0)
Törökország

Időpont: 1988.03.16. Helyszín: Budapest, Népstadion Térkép
Vezette: Diakonowicz, lengyel Nézőszám: 3000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bálint László 

Góllövők: Kiprich József /90

Cserék: Kovács Kálmán  -> Gyimesi László  /46 , Ridvan -> Erdal /55 , Ismail -> Recep /55 , Szabadi László  -> Katona György  /64 , Farkas Tibor  -> Sallai Sándor  /64 , Selçuk -> Zeki /67 , Tanju-Çulak -> Metin /80 , Fatih -> Okan /89

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Ismét új ember a válogatott élén.
Újabb nagyon kevés szurkolót vonzó találkozó. Sem a válogatott közelmúltbeli teljesítménye, sem az ellenfél nem csábította a szurkolókat a stadionba.


Ismét a fejetlenség volt a jellemző a mérkőzésre. A játékosok nem értették meg egymást, nem tudott kialakulni folyamatos játék. Lassú és körülményes labdázgatás folyt. Ezen az ellenfél jelenléte sem változtatott. A kevés támadás nem jelentett igazi veszélyt egyik kapura sem. Kevés gólszerzési lehetőségűnket a török kapus ügyesen hárította. Teljesen érthetetlen volt, hogy a vendégek kapitánya az utolsó percre miért határozott el kapuscserét, de ez a döntés hozta meg a találkozó döntő fordulatát. A frissen beállt Okan-ról ugyanis egy lövés kivágódott és Kiprich  résen volt. Mint az előző mérkőzésen, most is az utolsó percben szereztük meg a győzelmet jelentő gólt.


Az MLSZ még októberben létrehozta a technikai igazgatói posztot, amely szövetségi kapitányi tisztségnek is számított. Ezt a beosztást kapta Bálint László . 
 
Előzmények
Válassz a listából