Előző 618. Európa-bajnoki selejtező, 5. csoport (VIII. Európa-bajnokság - NSZK) Következő

Magyarország
  1:0  
(0:0)
Ciprus

Időpont: 1987.12.02. Helyszín: Budapest, Üllői út Térkép
Vezette: S. Petrescu, román Nézőszám: 3000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Garami József 

Góllövők: Kiprich József /90

Cserék: Mészáros Ferenc  -> Hajszán Gyula  /46 , Xioruppasz -> G. Mavrudisz /70 , Détári Lajos  -> Vincze István  /80 , L. Mavrudisz -> Hrisztoforu /88

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Már egyik csapatnak sem volt semmiféle európa-bajnoki érdekeltsége, vagyis nem volt tétje a találkozónak. Persze olyan időkre is emlékezünk, amikor minden mérkőzésen volt tét. Ha más nem, akkor a győzelem.
Csak nagyon kevés szurkoló akarta látni a mérkőzést. A pálya talaja annak ellenére, hogy decembert írtunk, nagyon mély és sáros volt.


Nagyon gyenge játékot produkált mindkét csapat. Szinte semmi említésre méltó nem történt a játéktéren. A szünetben a tribünökről már sokan hazaindultak és ez a szállingózás a találkozó hátralévő idejében folyamatosan tartott.
A második félidő elején Détári  kihagyott egy 11-est, azután megint nem történt semmi. Kiprich,  jegyzőkönyv szerínt a 90. percben, a valóságban már kétpercel a rendes játékidő letelte után a hosszabbításban lőtt gólját csak nagyon kevesen látták a helyszínen.


A találkozó után megint távozott az éppen a válogatott munkáját irányító szakember. Garami József  eredetileg is öt mérkőzésre, az európa-bajnoki selejtezők végéig kapott megbízást. Persze fel lehetett volna kérni véglegesen, de nem ez történt meg. 
 
Előzmények
Válassz a listából