Előző 748. Barátságos mérközés Következő

Bosznia-Hercegovina
  1:1  
(1:1)
Magyarország

Időpont: 2001.02.28. Helyszín: Zenica, Bilino Polje Stadion Térkép
Vezette: Lazarevszki, macedón Nézőszám: 8000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Bicskei Bertalan 

Góllövők: Horváth Ferenc /13 , Barbarez/22

Cserék: Adzsem -> Miskovics /46 , Topics -> Brkics /61 , Hamar István  -> Lisztes Krisztián  /65 , Mujcsin -> Muharemovics /65 , Guso -> Mujtinovics /69 , Fehér Miklós  -> Dombi Tibor  /73 , Hota -> Duro /76 , Barbarez -> Joldics /80 , Miskovics -> Medvid /83

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Kétéve már találkozott a két csapat. Akkor a bosnyákok nagyon kemény játékot játszottak és mi nem bírtunk velük. Döntetlennel zárult a mérkőzés.
Nagyon hideg időben és rendkívül mély talajon zajlott az összecsapás.


Az első félidőben, a kezdeti ismerkedés után mi támadtunk többet és veszélyesebben. Még negyed óra sem kellett a gólhoz. Egy jobbról érkező labdát Fehér  átemelt a kapuson és az időben érkező Horváth- nak nem volt nehéz dolga a kapu közepébe találni. Továbbra is mi irányítottuk a mérkőzést. A félidő közepén egy kis "rövidzárlat" az összjátékunkban és máris egy veszélyes helyzet és egy egyenlítő gól jelezte, hogy nem szabad lankadni.
A mérkőzés hátralévő idejében mind a két csapat alakított ki helyzeteket. A játék kibontakozását nagyban hátráltatta a nagyon rossz talaj, a kemény, helyenként durva ellenfél és különösen a második félidő végén, a rengeteg, szinte folyamatos cserélgetés.


Ismét döntetlent értünk el a bosnyákok ellen. Még mindig nehéz megszokni, hogy ezekkel a csapatokkal tartozunk egy "súlycsoportba". 
 
Előzmények
Válassz a listából