Előző 643. Válogatott találkozó Következő

Magyarország
  3:1  
(2:1)
Kolumbia

Időpont: 1990.06.02. Helyszín: Budapest, Fáy utca Térkép
Vezette: Zvi, izraeli Nézőszám: 4000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Mészöly Kálmán 

Góllövők: Bognár György /6 , Kovács Kálmán /14 , Rincon/30 , Kovács Kálmán /73

Cserék: Iguarán -> Estrada /15 , Gáspár József  -> Bodnár László  /46 , Garaba Imre  -> Csík Ferenc  /46 , Mónos Tamás  -> Mészöly Géza  /46 , Kiprich József  -> Fischer Pál  /46 , Duró József  -> Varga István  /69 , Máriási Zsolt  -> Csucsánszky Zoltán  /77

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Újabb felkészülési találkozó. Az ellenfelünk megint egy világbajnokságra készülő válogatott. Ez a csapat azonban előző ellenfelünktől eltérően, nemzetközileg is "jegyzett".


Most megint harcosan és lelkesen játszottak a játékosaink. A hazaiak a dél-amerikai csapatoktól oly gyakran látott, rövid átadásokon alapuló támadásokkal próbálkoztak. Mi pedig a letámadással és a szoros emberfogással. Nekünk sikerült jobban. A kolumbiai támadásokat csírájában elfojtottuk és a megszerzett labdákkal veszélyesen támadtuk a kaput. Sőt nem csak veszélyesen, de eredményesen is. Még negyed óra sem telt el és már két góllal vezettünk. Sajnos ez a nagyszerű teljesítmény csak az első félidő közepéig tartott.
Nem tudni mi volt az ok. Megelégedtünk az előnyünkkel és azt gondoltuk most már eljátszogatunk a mérkőzés végéig? Vagy elfogyott az energiánk és kénytelenek voltunk tartalékra kapcsolni? A tény, hogy több esetben csak a szerencsének köszönhettük, hogy sikerült megtartani a vezetést és végül megszerezni a győzelmet.


Szerencse ide, vagy oda, mégiscsak két góllal győztünk le egy olyan ellenfelet, aki már "számított". 
 
Előzmények
Válassz a listából