Előző 759. Ciprusi négyes torna Következő

Magyarország
  0:2  
(0:1)
Csehország

Időpont: 2002.02.12. Helyszín: Larnaca, G.Z.S.-stadion Térkép
Vezette: Szavva, ciprusi Nézőszám: 400
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Gellei Imre 

Góllövők: Kolousek/5 , Koller/65

Cserék: Grygera -> Hübschman /38 , Tököli Attila  -> Kenesei Krisztián  /46 , Baros -> Stajner /46 , Kabát Péter  -> Bárányos Zsolt  /60 , Koller -> Lokvenc /66 , Füzi Ákos, dr.  -> Halmosi Péter  /72 , Pető Tamás  -> Gyepes Gábor  /72 , Cech -> Vaniak /76 , Kolusek -> Poborsky /77 , Hováth -> Baranek /84

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Csehország válogatottjával kilencvennégy éve játszottunk utoljára. (Azóta természetesen a csehszlovák csapattal többször is megütköztünk.)
Érdekes ok miatt maradt ki a cseh csapatból Nedved. Vissza kellett fordulnia, mert otthon hagyta az útlevelét, így csak a mérkőzés felére érkezett meg Olaszországból.


Az első percekben jobbára mi próbálkoztunk, de egy elvesztett labdával megindultak a csehek. A védelmünk késlekedett és az érkező (előszőr válogatott) Kolousek nyolc méterről, éles szögből lőtt a kapunkba. A félidő közepes iramban, sok helyzettel, de gól nélkül folytatódott. Az utolsó percekben határozott fölényben játszottunk. Talán a következő negyvenöt percben eredményes is lesz a játékunk.
A második játékrész elején sikerült megtartanunk a fölényünket, de veszélyes helyzet kialakítására már nem futotta. Annál inkább a cseheknek! Gyors ellentámadást indítottak és máris ott voltak a kapunk előtt. Smicer jobbról beadott középre és Koller egyedül startolhatott a labdára. Öt méterre volt a kaputól amikor elérte és estében lapos lövéssel a hálóba juttatta. Ettől kezdve tulajdonképpen semmi nem történt a pályán. A csehek már nem akartak hajtani, tőlünk pedig ennyire tellett.


Semmi meglepő. Csendes kis mérkőzés. Sajnos most is látszott, hogy az előző találkozó diadala nagyon óvatosan kezelendő.
Következő nap a torna harmadik helyéért játszhatunk Svájccal. Ciprus ugyanis 11-esekkel legyőzte őket. 
 
Előzmények
Válassz a listából