Előző 684. Válogatott találkozó Következő

Dánia
  3:1  
(2:1)
Magyarország

Időpont: 1994.04.20. Helyszín: Koppenhága, Idraetspark Térkép
Vezette: Oskarsson, finn Nézőszám: 12000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Verebes József 

Góllövők: Vincze István /2 , M. Laudrup/23 , M. Laudrup/45 , Povisen/60

Cserék: J. Jensen -> Helveg /15 , Sándor Tamás  -> Pisont István  /42 , Simon Tibor  -> Csábi József  /46 , Pingel -> Povisen /58 , Klausz László  -> Csertői Aurél  /63 , Halmai Gábor  -> Puglits Gábor  /70 , B. Laudrup -> Chirstensen /70 , H. Larsen -> B. Kristensen /70 , Vincze István  -> Jagodics Zoltán  /76

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Dániában 1967-ben nyertünk utoljára.


Most viszont remekül kezdődött a találkozó. Szinte az első akciónkból megszereztük a vezetést és azután is egészen jól játszott a csapatunk. ...és jött a játékvezető. Egyszercsak Laudrup a 16-osunkon belül elesett. A bíró pedig elhitte, hogy bántották és büntetőt ítélt. Ez azonban nem volt elég. Amikor a harminchetedik percben Illés  gólhelyzetbe került a dán kapus kétségbeesésében valóban gáncsolta őt. A síp azonban néma maradt. A félidőt nekünk sikerült még egy bekapott góllal, a hazaiaknak pedig ebből következően vezetéssel zárniuk.
A második játékrészben már nem voltunk egyenlő ellenfelek. A dán csapat a látványos megoldásokra koncentrált és sajnos ebben nem is zavarta meg őket senki. Az "örömjáték" mellett azért még egy gólra is tellett.


A győzelem most is elmaradt, de legalább voltak időszakok, amikor egészen jól játszottunk. 
 
Előzmények
Válassz a listából