Előző 658. Európa bajnokság Következő

Magyarország
  0:0  
(0:0)
Norvégia

Időpont: 1991.10.30. Helyszín: Szombathely, Rohonci út Térkép
Vezette: Biguet, francia Nézőszám: 8000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Glázer Róbert 

Góllövők:

Cserék: Sorloth -> Fjortoft /46 , Lipcsei Péter  -> Illés Béla  /72 , Leonhardsen -> Ingebrigtsen /78 , Pisont István  -> Eszenyi Dénes  /83

Kiállítások: nem volt kiállítás
Kommentár:

Ezt az európa-bajnoki selejtező sorozatot Norvégiában kezdtük és akkor jó kezdésnek is tekinthettük az elért gól nélküli döntetlent. Most itthon fogadtuk az északi válogatottat és akár barátságos találkozónak is tekinthettük a mérkőzést, hiszen a továbbjutásunk lehetősége már régen "elúszott".


Jó iramú, küzdelmes mérkőzés volt. A magyar válogatott akarásával nem volt hiba, de a játék tele volt hibákkal és pontatlanságokkal. A szervezettség, átgondoltság, a folyamatos támadás vezetések, az ötletes megoldások helyett csak küzdelmet, izzadást láthattunk, de ezt legalább láthattunk. A vendégek sokkal pontosabban hajtották végre az elképzeléseiket. A pálya közepén letámadtak és igyekeztek megszerezni a labdát. Többnyire sikerült is nekik. Ekkor gyors és pontos labdákkal indítottak támadásokat. Örülhettünk, hogy az eredményességgel nekik is voltak gondjaik.


Már a negyedik 0-0-ás döntetlennel végződő mérkőzést játszotta a két válogatott.
Ezzel csak a negyedik lett a magyar csapat a selejtező csoportban a szovjetek, olaszok és norvégok mögött. 
 
Előzmények
Válassz a listából