Előző 670. Válogatott találkozó Következő

Katar
  1:1  
(0:0)
Magyarország

Időpont: 1992.10.13. Helyszín: Doha, El-Kabir-stadion Térkép
Vezette: Ali Duma, katari Nézőszám: 1000
Felállás
 
További információk
 


Szövetségi kapitány: Jenei Imre 

Góllövők: Kovács Kálmán /52 , Musztafa Mubarak/82

Cserék: Adel Malala -> Rasid /58 , Adel Almulla -> Abdul Aziz /62 , Sallói István  -> Hámori Ferenc  /70 , Lőrincz Emil  -> Zvara József  /81

Kiállítások: Nagy Tibor /83
Kommentár:

Három nap alatt már másodszor játszott egymással a két csapat. Két lényeges változás volt és mint később kiderült mindkettő döntőnek bizonyult. Az egyik változás, hogy Détári  vissza utazott klubbjához olaszországba. A másik, hogy ezúttal egy hazai játékvezető dirigálta a mérkőzést.


A hazai sípmester mindent elkövetett, hogy a katari gárda ne hagyja el néhány napon belül másodszor is vesztesen a pályát. Ügyködése ellenére csak a hajrában egy jogtalan büntetővel sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak. Mindezek ellenére ezt az ellenfelet, játékvezetővel együtt is illett volna legyőzni. Szomorú, ha egy ennyire gyenge ellenfél elleni döntetlent kell így indokolni. A végére most is volt magyar játékos akinél "elszakadt a cérna" és idő előtt kellett az öltözőbe vonulnia.


A labdarúgó vezetés komolyan gondolkodott azon, hogy a játékvezető ténykedése miatt a mérkőzést nem tekinti hivatalos nemzetek közötti találkozónak. 
 
Előzmények
Válassz a listából